22 travnja 2008

Apartmani - Šeputić - Hvar - Otok Hvar

Apartmani - Šeputić - Hvar - Otok Hvar - Hrvatska,

Hrvatski jezik
Apartmani Šeputić su novo izgrađeni, moderno namješteni i opremljeni klima uređajem i sat-tv. Iz kojih se pruža prekrasan pogled na more i paklene otoke ispred Hvara. Apartmani su udaljeni 500 m od plaže gdije se može uživati u svim vodenim sportovima, i 50 m od trgovine. Nekoliko minuta šetnje od kuče nalaze se restorani i kafići sa odličnim noćnim životom. Osiguran parking.

English language
Welcome to Hvar,
Family Šeputić can offer You a cosy and pleasant accommodation in it"s own apartments during your stay on one of most beautiful world tourist destinations.

VIŠE/MORE

Oznake:

20 travnja 2008

Apartmani - Šantić - Postira - Otok Brač

Photobucket

Hrvatski jezik
Mi smo Romana i Joško i veselimo se što možemo biti Vaši domaćini. Pozivamo Vas u Postira na otoku Braču u Hrvatskoj, netaknutom biseru Mediterana gdje ćete biti primljeni s toplinom i neposrednošcu karakterističnim za našu kulturu i dalmatinski temperament.

English language
Our names are Romana and Josko and we are pleased to be your hosts. We invite you to Postira on The Island Of Brac in Croatia, the untouched pearl of the Mediterranean, where you will be received by the warmth and simplicity characteristic for our culture and Dalmatian temperament.

VIŠE/MORE

Oznake: